Kosár

Termékeinkről

salebanner1

A termékeinkről


Ismert Európai áruházláncok ALDI, LIDL, PENNY, TESCO, REWE, és angliai mammutcégek  jól ismert termékeit találod meg nálunk verhetetlen árakon, néha apró kompromisszumokkal, de hatalmas kedvezménnyel szerezheted be webáruházunkban az áhított termékeket.

A termékeink új, újszerű, alig használt, szépséghibás, csomagolássérült, újracsomagolt termékek. Megtalálhatóak játékok, iroda és konyhai eszközök, barkács és konyhagépek,  ruhák, cipők baba&mama holmik, szórakoztató elektronikai termékek  és még sorolhatnánk. A termékeinket erősen a bolti ár alatt kínáljuk ezért az OUTLET kifejezés és a MYOUTLET elnevezés.

Nálunk nem a megszokott  outlet termékeket találjátok meg mint a TV, hűtő, mosógép, ruha és egyebek, hanem mindent ami piacképes. Legyen az egy apró irodatechnikai eszköz vagy egy gyermekjáték. Folyamatosan figyeljük a partnereink ajánlatait és csak olyan termékeket szerzünk be, amit mi is szívesen megvásárolnánk, ha valahol mélyen a bolti ár alatt kínálnák.

Árukészletünk folyamatosan újul, folyamatosan változik, mindig arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja nálunk az elképzelt termékeket és elégedetten vásároljon tőlünk. Az már csak hab a tortán, hogy mindezt az eredeti ár töredékéért megtehetitek.

Röviden a termékekről: -kérjük, vedd figyelembe, hogy bizonyos esetekben ezek a termékek  ki lettek bontva a csomagolásból volt, hogy használták őket pár napig de mégsem tetszett és visszavitték a boltba. Az új termékek valóban újak, az újszerűek egy részét  kinyithatták az áruházláncok vásárlói a boltokban, így az egyes termékeken vagy a csomagoláson ez akár  látható is. És természetesen előfordulnak hibás, kishibás, hiányos termékek is, ezt minden esetben feltüntetjük a termék adatlapján. Mindezen tényezőktől függ, hogy  éppen milyen kategóriába soroljuk az adott terméket és ez határozza meg az árát is, de fontos tudnotok, hogy minden termékünk ellenőrzésen esik át és ha valami hibába ütközünk azt természetesen feltüntetjük, először a kategóriába sorolással, alatta pedig részletesen kifejtjük ha csomagolássérült, vagy esetlegesen hiányos vagy szépséghibás valami.


Négy minőségi kategóriát különböztetünk meg az oldalunkon lévő termékek adatlapján:

A-kat-ujtermek

b-kat-csomagserult

C-katvisszaru

d-kat-kishibas-hianyos

 

 


 

“A” KATEGÓRIA – Új és  újszerű termékek, a termékek állapota kifogástalan, megvan  minden tartozékuk, maximum a csomagoláson látni, hogy kibontották korábban.


“B ” KATEGÓRIA – Újszerű, csomagolássérült, újracsomagolt és pár napon belül cserélt termékek. Például vásárló által kibontott, hazavitt és pár napon belül cserélt termék újszerű állapotban.Minimális tünetek mutathatják, hogy a terméket használták. Tartozékok szintén megvannak  (ritkán a termékleírás hiányzik). Előfordul, hogy ezeket a termékeket nem eredeti dobozukban szállítjuk, van, hogy újracsomagoljuk.


“C ” KATEGÓRIA -Többnyire visszárus termékek, a vásárló használta, nem tetszett visszavitte vagy esetleg “hibásnak vélte”, bár nem vizsgálták meg az áruházban, egyszerűen kicserélték, mint mai napig teszik az Európai nagyvárosok giga shopjai. A  termékek további jellemzője lehet, hogy hiányzik néhány tartozékuk, vagy egy újabb modell vásárlására csábították a vevőt, például ha a régit visszaviszi  kap egy hasonló vagy azonos specifikációval rendelkező új terméket. A csomagolás gyakran erősen sérült vagy egyáltalán nincs meg, esetleg hiányos vagy  picit sérült a termék, de ezeket az infókat megadjuk nektek minden termék adatlapján így nem érhet meglepetés.

“D” KATEGÓRIA- Ezeket a termékeket a készletsöprés nevű kategóriában találod. Általában hiányos, szállítás közben megsérült (például karcos), kishibás, csomagolás nélküli termékekről van szó. ezeket nagyon olcsón kínáljuk, minőségi garancia nélkül természetesen.


A lehető legteljesebb mértékben a törvény által megengedett mértékig  vállalunk szavatosságot a termékekre, de kizárólag a feltüntetett esetleges hiányosságokon, hibákon kívül.

Példával élve: -adott egy FISHER PRICE gyermekjáték, ami újszerű állapotú de hiányzik egy apró tartozéka ezért kerül az eredeti 18.900Ft-os ár helyett nálunk 6.900Ft-ba. A tartozék hiányát feltüntettük az oldalunkon, ezért volt ennyire olcsó a termék, így ezért már nem reklamálhat senki, viszont azért igen, ha a leírt hibán kívül, olyan probléma van amiről nem tudtál.

Ha bármilyen további kérdésed van, keress minket az elérhetőségeinken, vagy bátran tegyél fel kérdést a termékek adatlapján található “kérdés a termékkel kapcsolatban” űrlappal. Készséggel válaszolunk  minden feltett kérdésetekre.

Webáruházunk jelenleg átalakítás miatt zárva tart. Rendeléseket nem tudunk teljesíteni! Köszönjük megértésed!