Kosár

Miért vásárolj tőlünk?

myoutlet_logo_no1

Miért vásárolj tőlünk?

Ezen az oldalon megtalálod a hattershop.hu webáruház igazi előnyeit, hogy a vásárlásaid során a termékekhez egyre kényelmesebben és mindenekelőtt a legolcsóbban juthass hozzá.

Az évek során igyekeztünk felkutatni olyan lehetőségeket, termékeket amiket minél inkább a vásárló szemszögéből próbáltunk összeállítani, kialakítani. A vásárlás folyamatát próbáltuk az oldalunkon minél egyszerűbbé tenni, hogy ne csak olcsó, de élményteli és kényelmes vásárlás legyen mindenkinek, aki webshopunkba látogat.

Ma megrendeled és tutira átveheted!

Mivel a webshopunkban található összes termék raktáron van, ezért nem kell aggódnod, hogy a terméket nem fogod megkapni, esetleg elfogyott, vagy hetekig kell várnod mire egy másik partnertől beérkezik hozzánk. MINDIG, MINDEN, RAKTÁRRÓL !

Későbbi vásárlási szándékodat a kedvencek alkalmazásban  rögzítheted, ehhez csak a termék alján található szívecske ikonra kell kattintanod.

Milyen termékeket vásárolhatsz tőlünk?

Termékeinket mi készítjük így saját kézben tartjuk a termékek készítésének minden fázisát.

Alapvetően az ételfotózáshoz, termék és gyermek fotózáshoz találod meg nálunk a legtöbb hátteret és kiegészítőt.

Termékeink két féle magas minőségi anyagból készülnek a választott méretnek megfelelően. 50-100cm között nagy felbontású tépésálló matt ponyvára ennél nagyobb általában belógatott háttereket matt vászonra nyomtatunk .

Milyen állapotúak a termékek?

100%-ban újak a termékeink, kivétel ez alól a kifejezetten olyan kategóriában feltüntetett termékek, mint az étel fotós kiegészítők ahol a régebbi használt vintage termékekről beszélünk.

Alacsony árú áruk

Vásárolj a legalacsonyabb áron! Az árukészletünk árait a piac rendszeresen ellenőrzi, és a piaci igények figyelembe vételével úgy árazunk, hogy ügyfeleink a legjobban járjanak,az árukészlet ne ragadjon be és folyamatosan tudjunk Nektek újat kínálni remek árakon.

Webáruházunk jelenleg átalakítás miatt zárva tart. Rendeléseket nem tudunk teljesíteni! Köszönjük megértésed!